SNICKARE

Bästa tjänsterna erbjuds av kunnig snickare Stockholm

Det finns mycket som behöver göras runt hemmet, alltid något som ska repareras och fixas. I tillägg så vill man bygga om ibland, kanske göra några större eller mindre förändringar. För en del så har det äntligen blivit dags att bygga sig ett alldeles eget hus, något som familjen kan växa i och njuta av i många år framöver. För allt detta kan det vara bra att anlita en snickare Stockholm, någon som är specialist på sitt område.

Hjälp av proffsiga snickare

Vi på Britat har stor erfarenhet av att jobba med snickeri av olika slag. Allt från små detaljer och reparationer till stora projekt från grunden och upp. Vi har också mycket bra samarbete med olika experter, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder total entreprenad. Redan från början kan vi stå till tjänst med en duktig inredningsarkitekt som kan komma upp med olika förslag. Du berättar precis vad du vill ha så kan vi ta fram ritningarna. Kontakta oss gärna för en prat eller kostnadsfri offert.

Ibland har man en vision men vet inte riktigt hur vägen dit ska se ut. Men Britat kan förvandla visionerna till en konkret plan, kanske flera olika lösningar som du kan välja mellan. Eftersom vi känner till material och arbetsmetoder så vet vi också vad som är praktiskt möjligt. Nöjda kunder är det bästa vi vet, därför kommunicerar vi och försöker komma fram till exakt vad det är du vill ha.

Ett gott dagsverke

De flesta tycker det är jobbigt att ha hantverkare i hemmet, så vi som snickare Stockholm gör vårt bästa att bli färdiga i tid. Naturligtvis utan att ge avkall på kvaliteten och säkerheten, dessa kommer alltid i första hand. Britat är kända för att vara effektiva och professionella, vårt motto är att ge vårt bästa. Och det vill inte säga lite, efter flera år inom branschen har vi erfarenhet av det mesta.

Behöver du lägga om golven i hemmet? Eller är det äntligen dags för en renovering av köket? Börjar badrummet kännas slitet och omodernt? Allt detta kan vi ta oss an, fråga oss gärna mer om detaljer och priser. Men vi kan även bygga om huset åt dig, det kanske börjar bli trångt och ni vill ha ett extra rum. Ett alternativ kan vara att bygga om befintliga rum. En del vill riva ner väggar och skapa större luftigare rum medan andra har behov av flera, lite mindre sovrum.

Underhåll både ute och inne

Utsidan på huset är ett annat viktigt område, det bör underhållas och ses efter. Med jämna mellanrum måste man måla om fasaden eller laga taket, eventuellt installera något nytt. Vi tar gärna hand om detta också, hela huset kommer att bli som nytt. När fasad och tak är snygga och hela så blir hela byggnaden ombonad. Med väl tätade fönster och ett ordentligt ventilationssystem så kommer inomhusmiljön att bli toppen. Mindre allergier och lägre uppvärmningskostnader, allt detta beror på hur huset fungerar.

Det kanske är dags för en ordentlig altan på baksidan av huset, för att riktigt kunna njuta av den svenska sommaren. Vi bygger en som håller i åratal och som kommer att bli en samlingspunkt för familj och vänner. Du kan välja om den ska vara täckt eller öppen, eller kanske rentav inglasad. Ett trevligt alternativ är att ha en uteplats på två eller flera sidor av huset, för att alltid ha solsken. Diskutera gärna med vår arkitekt om vad som blir bäst och rimligast.

Renovera eller bygga nytt?

En del väljer att bygga ett alldeles nytt hus. På detta sätt kan du planera det precis som du vill, det blir ett skräddarsytt hem som passar familjen perfekt. Andra, däremot, köper ett hus som behöver renoveras. Det kan ofta bli billigare att jobba på det under tid, och vi kan hjälpa dig så det blir som nytt. Eller du kanske redan har ett hus som du vill satsa på med en renovering. En del tar ett större utrymme i taget, men kök och badrum brukar ligga högt upp på listan.

Vissa hus är mörka och inte så trivsamma. Eller så har de en ful inredning med gammalmodiga tapeter och färgskalor. Då kan en renovering vara på sin plats, och den behöver inte gå så djupt. Med lite ny färg och tapeter så kan ett rum bli helt förvandlat. Ibland öppnar vi upp fönstren och gör dem större, för att få in mer solljus. Många satsar på öppen planlösning med färre väggar. Detta ger ett intryck av luft och utrymme, och gör också att familjen kan vara tillsammans mer.

En väl genomtänkt plan

Eftersom det finns så många olika lösningar för ett och samma hus tar vi oss alltid tid att diskutera projektet noga med våra kunder. Det ska bli ett drömhus för dig, och vi vill att du blir nöjd. Ställ så många frågor du vill, vi kommer att svara på dem så uttömligt som möjligt. När vi känner till din budget så kan vi också komma med flera förslag inom ramarna för vad du har råd samt vill ha. Det går alltid att komma fram till kompromisser som du kan leva med, och ännu bättre- trivas med.

För ett hem är så mycket mer än bara en byggnad eller hus. Det är ett ställe där man vill slappna av efter all stress på jobb och i skola. Ett hem ska fungera så att vardagen blir lättare och man får mer tid över för viktiga saker. Det kan vara uppfyllelsen av en dröm och vi vill gärna vara där och hjälpa dig uppnå den.

Därför tar vi hand om allt som har att göra med snickeri, murning, målning, renovering och installation. Inga jobb är för små och oansenliga, och vi tar gärna itu med större projekt som kräver precision och kunskap. Du kan lita på att jobbet blir väl utfört när du anlitar Britat, vi har ett gott rykte och flera referenser som du uppmuntras kontakta. Kvalitet är nyckelordet, som vi blandar upp med ett gott humör och en vilja att jobba. Resultaten talar för sig själva, precis som det ska vara.